Workshops

Workshops

Heb je altijd al willen weten hoe je de perfecte up-do of festivallook maakt? Hoe jezelf je haar makkelijk in model kan stijlen, of bepaalde vlecht- en krultechnieken wilt leren? Heb je producten op je toilettafel staan maar weet je zelf niet hoe je ze moet gebruiken? Dan ben jij bij Mooij Haar aan het juiste adres . Ik geef verschillende workshops, onder het genot van een hapje en een drankje ga je met veel tips & trucks naar huis. We oefenen op elkaar op modellen of op ons zelf. Ook werken we in kleine groepjes waardoor iedereen veel aandacht krijgt.

Schrijf je nu in !!! Je kunt mij een mailtje sturen als je een bepaalde workshop wilt volgen of zelf een leuk idee hebt. Dat kan individueel maar ook in groepsverband.

Workshops:

Hoe stijl ik mijn eigen haar ?
Datum: in overleg
Tijd: in overleg
Prijs: afhankelijk hoe groot de groep is.
Modellen: we werken op ons zelf.
Omschrijving: Je leert op deze workshop hoe je het beste je haar kan stylen. Dit doen we d.m.v. styl- en krultechnieken, maar ook door het werken met je handen en de fohn. Dat is voor iedereen weer anders. Neem je eigen fohn , krultang etc mee. Heb je producten maar weet je niet hoe je ze moet gebruiken , neem die dan ook mee. Dan leer ik je hoe je ze moet gaan gebruiken. Je gaat met veel tips & trucks naar huis, waardoor je het de volgende keer zelf kan doen. De duur van de workshop is 2 uur en is inclusief een hapje en een drankje.

Festivallooks
Datum: in overleg
Tijd: in overleg
Prijs: afhankelijk hoe groot de groep is.
Modellen: we werken op ons zelf
Omschrijving: Je leert op deze workshop hoe je up-do’s en festivallooks creëert. Dit doen we d.m.v. fohn-, vlecht- en krultechnieken. Neem je eigen fohn, krultang etc mee. Je krijgt een hoop ideeën en gaat met veel tips & trucks naar huis, waardoor je het de volgende keer zelf kan doen. De duur van de workshop is 2 uur en is inclusief een hapje en een drankje.